Rusya’da yolcu otobüsü nehre uçtu! Ölü ve yaralılar var

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bir yolcu otobüsünün nehire uçması sonucu en az 4 kişi hayatını kaybetti.

Haber Merkezi |

St. Petersburg kentinde, yaklaşık 20 yolcu bulunan bir otobüs, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bir araca çarptı ve Moika Nehri'ne uçtu.

Otobüs halatlarla köprüye bağlandı

Korkunç kazanın ardından çevredekiler otobüste mahsur kalan yolcuları kurtarmak için nehre atlarken, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’na bağlı 18 araç ve 69 personel de olay yerine sevk edildi. Otobüs batmaması için halatlarla köprüye bağlandı. Mahsur kalan bazı yolcular otobüsün üst kısmındaki havalandırmadan çıkarıldı.

Yolcularda 2'sinin durmu ağır

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, otobüsteki yolculardan 4’ünün hayatını kaybettiği, kurtarılan 6 kişinin ise hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Tedavi altındaki yolculardan 2’sinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Galatasaray, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu Yunan ekibinden şok karar: Akaydın, Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı ABD’nin 30 milyon dolarlık SİHA’sı Husi isyancılar tarafından düşürüldü Hablemitoğlu suikastı davasında flaş gelişme Reisi kazada hayatını kaybetti: İran'da 5 günlük yas ilan edildi Reisi'nin öldüğü helikopter kazasına İsrail'den ilk yorum