Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem 15 Mayıs'ta başlıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, farklılaştırılmış olsun veya olmasın aynı tür akaryakıtlar için fiyat farkı uygulanmaması kararı almıştı. 15 Mayıs itibarıyla başlayacak olan uygulama ile ilgili konuşan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, bu durumun vatandaşa yarayacağını söyledi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt fiyatlarıyla yeni bir karar almıştı. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, aynı tür akaryakıtlar için fiyat farkı uygulanmayacağı belirtilmişti.

15 Mayıs'ta hayata geçecek olan uygulama vatandaşın lehine olacak. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, değerlendirmelerde bulundu. 

En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Hem hapis hem para cezası geliyor Çift dip formasyonu nedir? Nasıl çalışır? Emekliler ne zaman yararlanmaya başlayacak? İşte detaylar... Vücudun kimya laboratuvarı: Karaciğer Naci Görür 3 il için uyardı: Zamanı doldu...