Araç almayı düşünenler dikkat! İkinci el araç alımında dikkat edilmesi gereken 5 madde...

İkinci el araç alımında ekspertize gitmeden önce başta fiziki görünüm, iç mekandaki deformeler ve kilometre durumu olmak üzere bazı noktaların kontrol edilmesinin yaşanan mağduriyetlerin önüne geçebileceği belirtiliyor. Oto Ekspertiz Direktörü Ufuk Bekdemir, araç alımında dikkat edilmesi gereken önemli noktaları sıraladı. İşte ikinci el araç alımında dikkat edilmesi gereken 5 madde...

İkinci el araç alımında vatandaşlar satın almak istedikleri araçları ekspertize götürmeden önce kendileri kontrol etmek istiyor. Bu noktada, ilk kontrollerde neler yapılması gerektiğine ilişkin bazı başlıklar önem taşıyor. Bu başlıklar arasında aracın fiziki kondisyonu, iç mekandaki yıpranma izleri, motor sesinin kontrolü, egzoz dumanının rengi ve kilometre/hasar durumunun kontrol edilmesi gibi başlıklar öne çıkıyor.

2. el satışlarda düşüş, fiyatlarda yükseliş devam ediyor Konut kredisi faizleri düşecek mi? Konut almak için en uygun dönem ne zaman? 17 Mayıs 2024 resimli yeni Cuma mesajları Mevduat faizinde denge değişti, düşüş başladı Türkiye'deki en ekonomik sıfır araç listesi açıklandı: İşte fiyatlar Borsada hangi madencilik şirketi 1 yılda yüzde 329 kazandırdı?