Binance CEO’su Teng açıkladı: Türkiye neden kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’in CEO’su Richard Teng "Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus, Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor" dedi.

İnişleri ve çıkışları ile gündemden düşmeyen, küresel finans piyasalarının her daim radarında olan bir alan kripto paralar. Çöküş dönemlerinde yatırımcısına ‘hayatı sorgulatırken’ kimi zaman da dolandırıcılar için adeta at koşturulan bir piste dönüşebiliyor. Ancak tüm bunların ötesinde kullanıcıların ilgisi, atılan adımlar ve muhtemel regülasyonlarla yakın geleceğin finans dünyasında önemli bir yer edinecek kripto paralar.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları! Çift tepe formasyonu nedir? Avantajları nelerdir? Uzmanlar, mevduattaki son gelişmeleri değerlendirdi... Hurda fiyatlarına zam üstüne zam! Konut fiyatları düşecek mi? Demir eksikliğinin 20 belirtisine dikkat!