Kamuda tasarrufta 3 ayaklı eylem planı hazır

Türkiye'de ekonomik tasarruf tedbirleri kapsamında yeni bir üç ayaklı eylem planı hazırlandı. Bu plan; acil olmayan kamu yatırımlarının ertelenmesi, yasal olarak zorunlu olmayan görevler dışında makam araçlarının kullanımının sınırlanması ve görev gereklerinin dışında yapılan ödenek, huzur hakkı ve maaş ödemelerinin kaldırılmasını içeriyor.

Ekonomik zorluklarla mücadele eden Türkiye'de, vatandaşların "nimet/külfet" dengesini iyileştirmek amacıyla yeni bir dizi kamuda tasarruf önlemi hayata geçiriliyor. Cumhurbaşkanı kararnamesiyle yürürlüğe girecek bu düzenlemeler, kamu harcamalarını ciddi şekilde kısıtlamayı ve böylece ekonomik istikrarı desteklemeyi hedefliyor.

Yurt dışına çıkacaklar dikkat! Vizede yeni dönem İşveren, bu kişileri çalıştırırsa prim desteği alacak Konut kredisi faizleri düşecek mi? Konut almak için en uygun dönem ne zaman? Mevduat faizinde denge değişti, düşüş başladı 6 günde yüzde 63 kazandırdı: Yatırımcının radarına girdi Potasyum eksikliği belirtileri nelerdir? Potasyum deposu besinler!