Petrol fiyatlarında yön yeniden değişti

Petrol fiyatları, bugün 15 ayın dip seviyesinden toplarlanma çabasında ilerlerken, Credit Suisse hisselerinde yaşanan düşüşle beraber, endişelerin yeniden artmasıyla kayba yöneldi. Brent petrolün varil fiyatında günlük kayıp yüzde 2'yi aştı.

Petrol fiyatları, Credit Suisse hisse senetlerinin Zürih borsasında yeniden değer kaybederek yüzde 10'un üzerinde düşüş göstermesiyle tekrar yönünü aşağı çevirdi. Petrol fiyatlarında düşüş, küresel resesyon beklentilerinin artmasıyla olaşabilecek talep düşüşü endişesi ile gün içerisinde yüzde 2'yi aştı.

Brent petrol, sabah saatlerinde bankacılık sektöründe ABD ile başlayan olumsuz gelişmeler nedeniyle düşen fiyatlardan yararlanmak isteyen piyasa oyuncularının özellikle Çin'den gelecek talebi fiyatlayarak alım yapması ile değer kazancında ilerleyerek 15 ayın dip seviyesinden 75 dolara kadar yükselmişti.

İşte memur ve emeklinin şimdiden garantilediği zam oranı Benzin ve motorine zam, otogaza indirim Hangi hisse bir ayda yüzde 95 kazandırdı? Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu Togg satışları sıfır faizli krediyle hızlandı: Yılın en yüksek satış rakamı... Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir?