Türkiye'nin en teknolojik markaları belli oldu

Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği ve ülkemizde NielsenIQ Türkiye ile Pazarlamasyon iş birliğinde beşinci kez düzenlenen Tech Brands Türkiye’de yılın kazananları belli oldu.

Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği ve ülkemizde NielsenIQ Türkiye ile Pazarlamasyon iş birliğinde beşinci kez düzenlenen Tech Brands Türkiye’de yılın kazananları belli oldu. Markaların teknoloji alanındaki tüketici-marka algısı her yıl olduğu gibi NielsenIQ Türkiye tarafından ölçüldü ve ülkemizin en teknolojik markaları buna göre belirlendi. Ödül töreninde 30 farklı kategori ve 1 genel kategori olmak üzere toplamda 31 farklı kategoride ödül verildi. Tech Brands Türkiye’de ödül almaya hak kazanan markalar, NielsenIQ Türkiye tarafından gerçekleştirilen dijital anket yöntemi ile tespit edildi. 

Ankete göre Türkiye’nin en teknolojik markaları şöyle:

6 günde yüzde 63 kazandırdı: Yatırımcının radarına girdi Enflasyon beklentileri değişti, zamda yeni hesap yapıldı İşte emekliye özel indirimler Türkiye kripto piyasasında yeni dönem Canlı yayında tarih verdi 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar?