"POS çalışmıyor IBAN’a at" dönemi son buluyor: Maliye'den IBAN'a ceza kesecek!

Vatandaşların kredi kartı ile ödeme yapmalarını kabul etmeyerek IBAN'a transfer isteyen işletmeler Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın radarına girdi. Buna göre Banka hesapları üzerinde çalışarak parayı takip eden vergi müfettişleri hesabına sürekli farklı kişilerden havale gelen banka hesabı sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacak.

Kazancını bütünüyle kayıtdışı bırakan mükellefler için yeni bir çalışma başlatıldı. Vergi müfettişleri vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine kredi kartı ödemesi kabul etmeyip IBAN’a havale isteyenlere ceza yazmaya hazırlanıyor. Buna göre banka hesapları üzerinde çalışarak parayı takip eden vergi müfettişleri hesabına sürekli farklı kişilerden havale gelen banka hesabı sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacak.

Yurt dışından Türkiye'ye vize alacaklar, dikkat! İşveren, bu kişileri çalıştırırsa prim desteği alacak Konut kredisi faizleri düşecek mi? Konut almak için en uygun dönem ne zaman? 6 günde yüzde 63 kazandırdı: Yatırımcının radarına girdi Yeni hesap: 10 bin TL maaş alan emeklinin aylığı ne kadar olacak? Türkiye'nin 104 dev şirketinden gençlere bayram müjdesi!