Araç alacaklar dikkat: En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

Geçen yılın sonlarına doğru ellerinde kalan 2023 üretimli araçları satmak için kampanyalarını başlayan bayiler fiyatları aşağı yönde kırmıştı. 2024 yılının başlarında ise bayilerde kampanyalar devam etmişti.

Milliyet’te yer alan haberde aktarılana göre 2023 yılının sonlarına doğru sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında kayda değer düşüşler görüldü. Sıfır fiyatların aşağı çekilmesi ikinci ele de fiyat düşüş olarak yansıdı. Özellikle bayilerde 2023 üretimli araçların satılması amacıyla kampanyalar hızlandı.

Peki şu anda stoklarda 2023 üretimli araç kaldı mı, bayilerde hala kampanyalar sürüyor mu? Sıfır ve ikinci el araç piyasasına dair merak edilenleri İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, anlattı. Ertemel’in açıklamaları şu şekilde:

Uçan araba Japonya'da görücüye çıktı Enflasyon beklentileri değişti, zamda yeni hesap yapıldı İşte emekliye özel indirimler 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Yeni haftada yatırımcılar için kritik gündem maddeleri! 18 Mayıs 2024 cumartesi altın fiyatları ne kadar?