Futbol yorumcuları ikiye ayrıldı: Fenerbahçe ligden çekilirse ülke puanları silinecek mi?

Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Ali Koç tarafından 2 Nisan'da Fenerbahçe'nin Süper Lig'ten çekilip çekilmeyeceğine dair karar alınacağını duyurması futbol yorumcularını ikiye böldü. Bir tarafta Fenerbahçe'nin alt lige düşmesi halinde ülke puanlarının silineceği yankılanırken bir yanda ise böyle bir şeyin söz konusu olmadığı konuşuluyor. Peki ülke puanları silinebilir mi? İşte ayrıntılar...

Süper Lig'de pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar ülke gündeminden düşmüyor. Yaşanan bu olayların ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, çarpıcı açıklamalarda bulunurken gerekirse Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi için 2 Nisan tarihinde görüşmelerin gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından Türk futbolu ikiye bölünürken Fenerbahçe'nin olası bir ligden çekilmesi durumunda Türk futbol ve spor kamuoyunda nelerin değişeceği merak edildi. Yorumcu Tayfun Bayındır TRT Spor canlı yayında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

Yurt dışından Türkiye'ye vize alacaklar, dikkat! İşveren, bu kişileri çalıştırırsa prim desteği alacak Konut kredisi faizleri düşecek mi? Konut almak için en uygun dönem ne zaman? 6 günde yüzde 63 kazandırdı: Yatırımcının radarına girdi Mevduat faizinde denge değişti, düşüş başladı Yeni hesap: 10 bin TL maaş alan emeklinin aylığı ne kadar olacak?