Gerilim artıyor beyaz yakalı futboldan uzaklaşıyor

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde çalışan 206 beyaz yakalıyla online yöntemle gerçekleştirilen araştırmaya göre, Türk futbolunda gerilim arttıkça beyaz yakalılar stadyumlardan uzaklaşıyor.

İstanbul merkezli bağımsız pazar ve kamuoyu araştırma şirketi AGS Global tarafından yapılan araştırmaya göre; her 3 katılımcıdan 2’sinin 2023-2024 futbol sezonunun Galatasaray’ın şampiyon tamamlayacağını düşündüğü araştırmada her 10 beyaz yakalıdan 8’i (%81,6) futbolla ilgili haberleri sosyal medyadan takip ederken, 2 kişiden birinin ise (%50,5) pusulası internet siteleri ve takımının sosyal medya kanalları (%48,5) oluyor. Spor gazeteleri (%4,9) ve gazetelerin spor sayfaları (%11,7) ise popülaritesini yitirmiş durumda.

Uçan araba Japonya'da görücüye çıktı İşte emekliye özel indirimler Yeni haftada yatırımcılar için kritik gündem maddeleri! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları! Misafirler kuyruğa girdi, geline kilolarca altın takıldı, takılar valizlerle taşındı 18 Mayıs 2024 cumartesi altın fiyatları ne kadar?