Teknoloji devleri için yeni ürün sezonu başlıyor

Apple, Samsung, Google, Amazon, Meta gibi teknoloji devleri için yeni ürünlerini tanıtacağı dönem başlıyor. Ağustos ayından kasım ayına olan dönemde yeni nesil akıllı telefon ve akıllı saatlerin yanı sıra güvenlik dronları ve robotların piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni ürün sezonunun açılışını Samsung yapacak. Samsung, bugün yeni katlanabilir telefonlarının tanıtımını yapacak. Apple ise klasikleşmiş sonbahar etkinliğiyle ürünlerini tanıtacak. Tatil sezonu olarak bilinen Kasım-Aralık dönemi Apple'ın bilançosu için oldukça önemli. Şirket geçen yıl 25 Aralık'ta sona eren çeyreklik dönemde 123,9 milyar dolar ile rekor gelir açıklamıştı. iPhone 14 ailesinin tanıtılacağı etkinlik merakla bekleniyor. Geçen yıl Astro robotu ile dikkatleri üzerine çeken Amazon da yakından izlenecek. Facebook'un ise sanal gerçeklik için yeni donanımları piyasaya sürüp sürmeyeceği merak ediliyor.

Lojmanlarda en güçlü seçenek satış: Öncelik oturanların Emeklilik dilekçesi şimdi mi Temmuz'da mı verilmeli? Bakan sinyali verdi: Emekliye kısmi refah payı Gram altında ilk hedef ne olacak? İşte yeni tahminler... 2. el satışlarda düşüş, fiyatlarda yükseliş devam ediyor Emekliler temmuz ayında yüzde kaç zam alacak?