ICT Spring 2023, Türkiye'den 3 girişime ev sahipliği yapacak

Lüksemburg merkezli ICT Spring 2023, Türkiye'den 3 girişime ev sahipliği yapacak. Bu girişimler önemli yatırımcı ve kurumlara firmalarını tanıtma fırsatı bulacak.

Haber Merkezi |

Avrupa'nın en büyük teknoloji ve inovasyon organizasyonlarından biri olan Lüksemburg merkezli ICT Spring 2023, Ventures & Beyond'un katkılarıyla Türkiye'den 3 girişime ev sahipliği yapacak. Fintech, IoT ve Biotech dikeylerinden olan girişimler tüm dünyadan gelen yatırımcılara ve önemli kurumlara firmalarını tanıtma fırsatı elde edecekler.

Ventures & Beyond ile Ankara Lüksemburg Büyükelçiliği’nin ortak yürüttüğü çalışmasıyla ortaya çıkan bu işbirliği, önümüzdeki yıllarda da farklı girişimlerle ve etkinliklerle devam etmesi öngörülüyor.

Ventures & Beyond kurucu ortağı Sedat Avşar ICT Spring'in girişimciler için yeni yatırımcı bulmak ve globalleşme süreçlerine pozitif bir katkısı olacağını belirtti ve girişimcilere ICT Spring'i yakından takip etmelerini tavsiye etti.

Rus mahkemesinden UniCredit’in varlığına ihtiyati tedbir Çin'de konut fiyatlarında radikal teşvik adımı 'Diyanet yöneticilerine her gün etli yemek var' haberine yalanlama Koza Altın’ın altın madeni projesi yargıya taşındı Juventus, teknik direktör Allegri'yi görevden aldı MEB: 20 bin öğretmen atama başvurusu elektronik ortamdan yapılacak