Yaşam Vadisi Girişimcilik Yarışması için geri sayım

Yeni fikirlerin ve girişimlerin önünü açacak olan Yaşam Vadisi Girişimcilik Yarışması başlıyor... Basefunder'ın ve EKONOMİ'nin organize ettiği yarışma 12 hafta boyunca EKONOMİ Youtube kanalında yayınlanacak...

Haber Merkezi |

Türkiye'deki teknolojik girişimlerin sürdürülebilir büyümesine yön veren kitle fonlama platformu Basefunder ve EKONOMİ girişimlerin ve fikirlerin önünü açacak yeni bir adım daha atıyor: Yaşam Vadisi Girişimcilik Yarışması.

12 hafta boyunca EKONOMİ Gazetesi Youtube kanalında yayımlanacak yarışma sonunda finale kalacak girişimler, Basefunder Kitle Fonlama Platformunda yatırım komitesi kararı ile kitle fonlama şansını yakalayacak.

Teknoloji ya da üretim odaklı girişimlerin değerlendirmeye alınacağı yarışmaya; 18 yaşından büyük tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları birey olarak, grup olarak ya da kurdukları şirket adına katılabiliyor.

Yarışmaya başvuru linki  

Detaylar için Yaşam Vadisi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haluk Levent'ten BM oturumunda Netanyahu'ya sert sözler! Antalya’da taksi ücretlerine zam Tiktok Türkiye'de yasaklanacak mı? TBMM Komisyon Başkanı açıkladı Filistin'in BM üyeliği yeniden gündeme gelecek İngiltere Merkez Bankası Başkanı'ndan faiz açıklaması 12 banka birden güncelledi: Emekli promosyon ödemeleri ne kadar oldu?