Ankara, Rize ve Artvin'de kuvvetli yağış uyarısı

Türkiye'de hava sıcaklıklarının Perşembe günü mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. İstanbul ve Ankara’da da yağış beklenirken Rize ve Artvin’de yağışların yer yer şiddetli ve aşırı olacak.

Haber Merkezi |

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren hava sıcaklıklarında düşüş yaşanacağını tahmin etti. Perşembe günü sıcaklıklar mevsim normallerinin altına inecek, sıcaklıklardaki düşüş ve serin havayla birlikte, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Perşembe günü Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin’in kuzey kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı, cuma günü Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Ankara’nın kuzeyi, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Çorum çevrelerinde yarın kuvvetli yağış bekleniyor. Ankara’da yarın öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor, yağışların kentin kuzey ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Perşembe ve cuma günü ise havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul’da ise hava parçalı bulutlu olacak. Perşembe ve cuma günleri kısa süreli ve yerel yağışlar görülecek.

İzmir’de ise 3 gün boyunca yağış beklenmezken havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor.

Galatasaray, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu Yunan ekibinden şok karar: Akaydın, Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı ABD’nin 30 milyon dolarlık SİHA’sı Husi isyancılar tarafından düşürüldü Hablemitoğlu suikastı davasında flaş gelişme Reisi kazada hayatını kaybetti: İran'da 5 günlük yas ilan edildi Reisi'nin öldüğü helikopter kazasına İsrail'den ilk yorum