Düzce'deki depremde 181 yapıda ağır hasar oluştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce Gölyaka'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından 181 yapıda ağır hasar oluştuğunu bildirdi.

Haber Merkezi | AA |

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce’de meydana gelen 5,9 büyülüğündeki depremde oluşan hasara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Bakan Kurum, açıklamasında, “Düzce'de 300 ekibimizle hasar tespit çalışmalarımız sürüyor. 13 bin 185 binada 39 bin 822 bağımsız bölümü inceledik. 181 yapımız ağır hasarlı. Hepsini hızla yıkacağız. Yerlerine çok daha güvenli ve sağlıklı konutlarımızı inşa edip en kısa sürede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala son yolculuğuna uğurlandı İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Gantz’dan 'Gazze' tehdidi Amasya’da Kral Et Entegre tesisinde hayvana vahşette karar çıktı İmzayı attı: Alex De Souza resmen Antalyaspor'da Bakan Tunç açıkladı: Tutuklulara 19 Mayıs'ta açık görüş izni F1 efsanesi 10 yıldır komada, ailesi tedavisi için saatlerini bile sattı