Netflix arayüzüne yeni özellikler geliyor

Netflix sözcüsü Layal Brown yaptığı açıklamada, mobil ve TV uygulamasına gelecek arayüz yeniliklerini açıkladı.

Haber Merkezi |

Netflix, favorilere eklenen dizi ve filmlerin daha kolay sıralanabilmesi  için Listem sekmesinde iyileştirmeler yapıyor.

Netflix sözcüsü Layal Brown yaptığı açıklamada; ilk olarak Android'den başlayarak, listenizdeki filmlere ve dizilere "Başlamadım" ve "Başladım" gibi seçeneklerle filtreleyebileceğinizi ve listenize bir şey eklediğiniz zaman yayın tarihlerini görebileceğinizi, hatta alfabetik olarak sıralayabileceğinizi söyledi.

Brown, bu düzenlemenin ilk olarak Android'de kullanıma sunulacağını ve önümüzdeki birkaç hafta içinde iOS'a geleceğini belirtti.

Ayrıca Netflix, TV uygulamasında ana ekrana bir "Çok Yakında" satırı ekleyecek. Ayrıca belirli bir dizi ya da filmin ne zaman yayınlanacağının hatırlatması da yapılabilecek.

19 Mayıs'ta 81 ilde 'Gençlik ve Spor Festivalleri' düzenlenecek AK Parti'nin Kızılcahamam kampının tarihi değişti Çöl tozu alarmı: Yunanistan'dan geliyor, 1 hafta sürecek Depremde hasar görmüştü: Belediye binası için plan değişikliği Askeri müzeler 2 gün ücretsiz Kuzey Kore'den balistik füze denemesiyle ilgili açıklama