Birkaç saniyede yıkıldı: 5 katlı bina kepçenin üzerine çöktü

Mersin'de çürük raporu verildiği belirtilen bir bina yıkım esnasında kepçenin üzerine çöktü. Operatörün yaralandığı olay çevredekiler tarafından görüntüledi.

This browser does not support the video element.

Mersin'in Tarsus ilçesinde çürük raporu verilen bir binanın, kepçenin tek dokunuşuyla 3 saniyede yerle bir olduğu anların görüntüsü ortaya çıktı. 

Olay, Tarsus'a bağlı 82 Evler Mahallesi Mersin Caddesi Cereciler Kavşağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı binaya çürük raporu ve yıkım kararı verildi. Bunun üzerine bölgeye gelen bir inşaat şirketi yıkım çalışması için çevrede tedbirlerini aldıktan sonra iş makinesini alana soktu. Operatör Mustafa Ergen'in (36) kullandığı iş makinesiyle inşaatın kolonuna dokunulurken, bina 3 saniye içinde tamamen çöktü. Bu sırada iş makinesinin ön kısmı enkaz altında kalınca, operatörü ayağından hafif yaralandı.

Binanın çökme anı ve yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kepçenin çalıştığı anda binanın üzerine devrilme anları ile çevreyi saran toz bulutu yer aldı. O anları görüntüleyen bir vatandaşın 'kepçe gitti, evet kepçe gitti' diye tepki vermesi ise dikkat çekti.

Kadın öğretmeni yumruklayan veli yakalandı Özgür Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz Özgür Özel: Çayımızı içtik, bayramlaştık Akkuyu NGS'de ilk test elektrik enerjisine doğru Merkez Bankası Zararının Perde Arkası İsrail, İran dron ve füzelerini böyle vurdu