İran'daki terör saldırısından yeni görüntüler

İran’ın Kirman kentinde Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde düzenlenen terör saldırısına ait yeni görüntü ortaya çıktı.

This browser does not support the video element.

3 Ocak’ta düzenlenen terör saldırılarda ait ikinci patlamaya ait olduğu belirtilen görüntülerde patlamanın çok sayıda aracın ve insanın bulunduğu bir alanda meydana geldiği görüldü.

ABD’nin 3 Ocak 2020'de Irak’ın başkenti Bağdat’ta düzenlediği suikast sonucu hayatını kaybeden Süleymani'nin 4. ölüm yıl dönümünde Kirman kentindeki mezarı yakınında düzenlenen terör saldırısında çifte patlama meydana gelmişti. Saldırıda 91 kişi hayatını kaybetmiş, 284 kişi de yaralanmıştı. Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenmişti. Saldırının ardından gerçekleştirilen soruşturmada 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Kadın öğretmeni yumruklayan veli yakalandı Özgür Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz Özgür Özel: Çayımızı içtik, bayramlaştık Akkuyu NGS'de ilk test elektrik enerjisine doğru Merkez Bankası Zararının Perde Arkası İsrail, İran dron ve füzelerini böyle vurdu