35 yaş ve üzeri kullanıcıların sayısı 2,2 kat arttı

2021'nin ilk 6 ayında tüketici elektroniği alışveriş trendlerine göre 35 yaş ve üzere kullanıcıların sayısı 2,2 kat yükseldi.

Haber Merkezi |

İncehesap.com, 2021’in ilk 6 ayında tüketici elektroniği alışveriş trendlerini açıkladı. Araştırma sonuçlarına göre, 2020-2021 ilk 6 aylık dönem kıyaslandığında, kadın ziyaretçilerin sayısı yüzde 53 arttı.

35 yaş ve üzeri kullanıcıların sayısı 2,2 kat yükseldi. 35 yaş ve üzerindeki kullanıcıların en çok ziyaret ettiği 5 kategori, sırasıyla hazır bilgisayar sistemleri, ekran kartları, klavyeler, cep telefonları ve notebooklar oldu.

Kadınların en çok ziyaret ettiği 5 kategori ise sırasıyla hazır bilgisayar sistemleri, klavyeler, ekran kartları, kulaklıklar ve cep telefonları oldu. 2021’in ilk 6 aylık döneminde; bir günde gerçekleşen en yüksek ciro 3,4 milyon lira seviyesindeyken, bir günde gerçekleşen ürün satış adedi 4 bin seviyesinde seyretti. Toplamda ise, 250 binden fazla ürün satışı gerçekleştirildi.

Bakan Kacır, Londra'da fon yöneticileriyle görüştü Gültan Kışanak tahliye edildi IMF, ABD'ye Çin ile birlikte çalışmayı tavsiye etti Fed Başkanı Williams, acil faiz değişikliği ihtiyacı görmüyor Edirne'de simide yüzde 40 zam yapıldı Microsoft'tan Çin adımı: Yüzlerce çalışanına teklifte bulundu