CHP'den Bakan Bozdağ'a tepki

CHP'li Torun, "Bozdağ, 'Muhalefet kazanırsa Kandil ve FETÖ sevinecek' demiş. FETÖ’cü arıyorsan önce aynaya bakacaksın. Sen, yargıyı FETÖ’ye teslim etmiş, bu milletin ahını almış bir bakansın. Biz FETÖ ile mücadele ederken sen, Meclis kürsüsünden Pensilvanya’ya övgüler dizen bir bakansın. Senin yerin, 'Değerli bir insan' dediğin FETÖ elebaşının dizinin dibidir." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
CHP'den Bakan Bozdağ'a tepki

AK Parti’nin Şanlıurfa'dan milletvekili adayı gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da yaptığı konuşmada, "14 Mayıs’ta ya Kandil sevinecek ya Şanlıurfa'nın asil insanları sevinecek. Ya FETÖ sevinecek ya bu milletin temiz evlatları sevinecek." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise yaptığı açıklamada Bozdağ’a tepki gösterdi.

Torun, şunları söyledi:

"Bekir Bozdağ, 'Muhalefet kazanırsa Kandil ve FETÖ sevinecek' demiş. Bak Bekir Bozdağ, FETÖ’cü arıyorsan önce aynaya bakacaksın. Sen, yargıyı FETÖ’ye teslim etmiş, bu milletin ahını almış bir bakansın. Biz FETÖ ile mücadele ederken sen, Meclis kürsüsünden Pensilvanya’ya övgüler dizen bir bakansın. Sen, önce yerini bileceksin. Senin yerin, 'Değerli bir insan' dediğin FETÖ elebaşının dizinin dibidir.

Unutma Bekir Bozdağ; hain PKK ile masaya oturan sizdiniz. Çadır mahkemeleri kuran sizdiniz. İmralı’dan medet uman, mektup taşıyan sizdiniz. Bu devleti FETÖ’ye teslim eden sizsiniz. Sen kim oluyorsun da bize milliyetçilik dersi veriyorsun. Bu zavallı söylemler, sizi kaybetmekten kurtaramayacak.

Şunu iyi bil; siz kaybettiğinizde, sadece ranttan beslenen Beşli Çeteler üzülecek. Biz kazandığımızda; gençlerimiz, kadınlarımız, üreticilerimiz, işçilerimiz, emeklilerimiz, yani 85 milyon hep beraber sevinecek."