Bitcoin'de yükseliş devam eder mi? Uzman isimden yeni senaryolar

Bitcoin fiyatlarında ralli tam gaz devam ederken; dün tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından kâr satışlarıyla karşılaştı. Peki, yükseliş devam edecek mi? Tüm bunları ve daha fazlasını Ekonomist Erkan Öz ile 'Haftanın Stratejisi'nde konuştuk.

Haber Merkezi |

Bitcoin fiyatlarında hızlı yükseliş devam ederken, dün tarihi zirvesini 69 bin 322 dolara yükseltti. Lider kripto para birimi, sonrasında gelen kâr satışlarıyla 60 bin doların altına kadar geri çekildi. Bitcoin, bugünkü işlemlerde ise, en yüksek 67 bin 661 doları görürken; saat 14.14 itibarıyla yüzde 7,47 primle 66 bin 559 dolarda hareket ediyor.

Kripto para piyasalarının hareketli olduğu bu dönemde; Nasıl Bir Ekonomi youtube kanalımızda yayınlanan 'Haftanın Stratejisi' programımızı kripto paralara ayırdık ve konuğumuz Ekonomist Erkan Öz oldu.

Erkan Öz ile Bitcoin'de yükselişin devam edip etmeyeceğinin yanı sıra; 2024 beklentilerini de konuştuk. Öz ayrıca, nisan ayında gerçekleşecek 'Bitcoin yarılanma' süreci sonrası piyasaların olası seyrini anlattı.

"Bitcoin enflasyondan korunma aracı mıdır; Bitcoin, altının yerini alabilir mi?" sorularına yanıt veren Erkan Öz, gelecek vadeden kripto para projelerini de değerlendirdi.

Ekonomist Erkan Öz, yatırımcılara portföy sepeti önerisinde de bulundu.

Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala son yolculuğuna uğurlandı Amasya’da Kral Et Entegre tesisinde hayvana vahşette karar çıktı İmzayı attı: Alex De Souza resmen Antalyaspor'da Bakan Tunç açıkladı: Tutuklulara 19 Mayıs'ta açık görüş izni F1 efsanesi 10 yıldır komada, ailesi tedavisi için saatlerini bile sattı 19 Mayıs'ta 81 ilde 'Gençlik ve Spor Festivalleri' düzenlenecek