Bitcoin fiyatlarında sert düşüş!

Bitcoin fiyatları, Hong Kong'da işleme açılan spot kripto ETF'leri yatırımcıları etkilemekte başarısız olunca 61 bin doların altına geriledi ve böylelikle 19 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Haber Merkezi |

Hong Kong'da işleme açılan spot kripto ETF'leri yatırımcıları etkilemekte başarısız olunca Bitcoin 61 bin doların altına düştü.

Hong Kong'un Bitcoin ve Ether ETF'leri ilk çıkışlarında yatırımcıları etkilemekte başarısız olunca Bitcoin değer kaybetmeye devam etti.

Hong Kong borsasında kripto ile ilgili altı ETF listelendi. Bitcoin ETF'leri 8,5 milyon dolarlık hacme katkıda bulunurken, Ether ETF'leri 2,5 milyon dolar kazandırdı. İhraççılar 100 milyon dolarlık bir başlangıç hacmi bekliyordu.

Bitcoin fiyatı, son 24 saatte yüzde 3,27 düşüşle 60 bin 880 dolardan işlem görüyor. Etheremum da 24 saat içinde yüzde 5'ün üzerinde bir düşüşle 3 bin dolara geriledi. Solana ve Dogecoin bugün yüzde 5'in üzerinde değer kaybetti.

Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala son yolculuğuna uğurlandı Amasya’da Kral Et Entegre tesisinde hayvana vahşette karar çıktı İmzayı attı: Alex De Souza resmen Antalyaspor'da Bakan Tunç açıkladı: Tutuklulara 19 Mayıs'ta açık görüş izni F1 efsanesi 10 yıldır komada, ailesi tedavisi için saatlerini bile sattı 19 Mayıs'ta 81 ilde 'Gençlik ve Spor Festivalleri' düzenlenecek