KAM İnovasyon’un dijital biletleme hizmeti Vidipass hayata geçti

KAM İnovasyon Bilişim Reklamcılık, sosyal ağ platformu Actividi’nin ardından Vidipass biletleme teknolojisini de hizmete aldı.

Haber Merkezi |

ANKARA (EKONOMİ) - Yeni teknolojiye ilişkin bilgi veren KAM İnovasyon A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Baykam, kullanıcıların Actividi üzerinden çevrelerindeki aktiviteleri görerek, katılım bildirmeye ve navigasyonla ilişkilendirilmiş yol tarifi almaya alıştıklarını söyledi.

Ücretli etkinliklere bilet almak isteyenlerin uygulamadan çıkarak biletleme sistemlerine yönlendirildiğini dile getiren Baykam, Vidipass teknolojisi ile biletleme hizmetlerinin maliyetlerini düşürdüklerini kaydederken, fazla fiyatın tüketiciye yansımasını da önlediklerinin altını çizdi.

Piyasa genelinde yüzde 12-19 arasında komisyon alındığını, ayrıca hizmet bedeli adı altında 90 liraya kadar ücret alındığını vurgulayan Baykam, Vidipass’ın yüzde 5 komisyon uyguladığını aktardı.

Piyasa genelinin aksine sosyal medya platformlarından ücretsiz reklam yapıldığını da anlatan Berkan Baykam, tanıtım için çeşitli radyo kanallarının da kullanıldığını bildirdi.

Baykam bu sistemin hem tüketici hem de sanatçı ve organizatörlerin avantajını artırdığını kaydederken, bunun arkasında KAM İnovasyon A.Ş’nin 10 yılı aşkın yazılım deneyimi ve kurumsal gücünün bulunduğunu belirtti.

Vidipass ile tüketicilerin organizatörün belirlediği ücret dışında ödeme yapmadığını ifade eden Baykam, son güne kadar bilet iade imkanı bulunduğunu, alınan biletlerin başka kullanıcılara aktarılabildiğini söyledi.

Kabine toplanıyor: Masada tasarruf tedbirleri var Zuckerberg, Elon Musk, Tim Cook... Teknoloji patronları ne kadar kazanıyor? Aslan derbide yıkıldı: Şampiyon son haftaya kaldı! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında kritik gelişme: 7 şüpheli tutuklandı Depremzedelere kurayla verilen TOKİ evleri, 25 bin TL'den kiralanıyor Havalar önce ısınıp sonra soğuyacak