Yaşar Gayrimenkul'den şube sayısını artırma hedefi

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında yer alan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme ağını ulusala taşıdığını duyurdu. Şu anda 4 şehirde, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 yılında İzmir, Antalya ve Bursa’da yeni şubeler açmaya hazırlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Yaşar Gayrimenkul'den şube sayısını artırma hedefi

HİLAL SÖNMEZ/KAYSERİ

Gayrimenkul sektöründe alım, satım, kiralama ve diğer tüm aşamalarda hizmet veren Yaşar Gayrimenkul, 1988 yılından bu yana gösterdiği faaliyetlerini 2008 yılında ortaya koyduğu markalaşma çalışmalarıyla ileriye taşıdığını duyurdu. Şu anda kendi bünyesinde istihdam ettiği yazılımcılarla sürdürdüğü Ar-Ge faaliyetleriyle sektörüne yeni bir yazılım programı oluşturmaya yönelik çalışan marka, büyümesinin sürdürülebilirliğine yönelik planlama yapıyor.

Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Yaşar, “2022 yılında bir önceki yıla göre ortalama yüzde 72’lik bir büyüme sağladık. Bu büyüme çalışan sayısı, şube sayısı, portföy sayısı baz alınarak ortaya çıktı. Şu anki veriler göz önüne alındığında 2023 yılsonunu da büyüme ile kapatacağımızı öngörüyoruz. Ancak sadece şirketimize değil sektörümüze de yatırım yapıyoruz. Yazılım tarafında arkadaşlarımız şu anda önemli bir yazılım projesi üzerine çalışıyorlar. Sonuca vardığımızda tüm sektörümüz faydalanacak. Bizim büyümemizin sürekliliği ve sağlamlığı sektörümüzle ve tüm dünyayla birlikte olmak zorunda. Üretimden hizmet sektörüne kadar tüm iş süreçlerini bütünleşik bir şekilde görerek çalışıyoruz” dedi.

Markanın 2024 yılı programının da şubeleşmeye yönelik olduğunu paylaşan Alpay Yaşar, “2024 yılında İzmir, Antalya ve Bursa Yaşar Gayrimenkul ailesi ile tanışacaklar. Bizim için yatırım demek Kayseri dışında şubeleşmek, yeni şubeler açmak demek. En son yatırımımız Ankara’da oldu. Ankara Çukurambar’da hizmet vermeye başladık. Şu anda 4 Şehirde, 10 şubemiz ve 107 çalışanımız var. Yaklaşık bin adet portföyümüz var. Bu portföylerimizin yüzde 94’ü sözleşmeli” diye konuştu. Alpay Yaşar ayrıca, insan kaynağı yönetimi noktasında benimsedikleri politikayla da sektörlerindeki diğer firmalardan ayrıldıklarını belirtti. Yaşar Gayrimenkul de çalışanların yüzde 92’sinin üniversite mezunu olduğunu paylaşan Alpay Yaşar, “İstihdam ettiğimiz arkadaşlarımızın üniversite mezunu olmasına önem veriyoruz ve eğitimlerini devam ettirmeleri noktasında da talepleri olursa mutlaka destekliyoruz. Ayrıca markamızın onlarla birlikte büyüyeceğinin bilincindeyiz. Hiçbir şubemize yönetici olarak dışardan bir profesyonel getirmiyoruz. Bizimle birlikte büyümüş, yetişmiş, markamıza patron gibi sahip çıkacak şekilde yetiştirdiğimiz arkadaşlarımızı günü gediğinde şubelerimize yönetici yapıyor ve terfi ettiriyoruz” ifadelerini kullandı. Alpay Yaşar, Yaşar Gayrimenkul olarak tüm paydaşlarıyla birlikte şirketlerini büyütmeye devam edeceklerini kaydetti.