Borusan Sanat’tan yeni yıl konseri

BİFO, 2024 yılına 11 Ocak Perşembe günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek yeni yıl konseri ile başlıyor. BİFO’nun Nino Machaizde ve Jonathan Tetelman’a eşlik edeceği konseri Carlo Tenan yönetecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Borusan Sanat’tan yeni yıl konseri
Carlo Tenan, Nino Machaizde ve Jonathan Tetelman (soldan)

BİFO, soprano Nino Machaizde ve tenor Jonathan Tetelman’ın solist olarak sahnede olacağı bir konserle yeni yıla “merhaba” diyecek. Şef kürsüsünde Carlo Tenan’ın olacağı ve Verdi, Cilea, Catalani, Giordano, Massenet ve Puccini’nin yapıtlarının seslendirileceği konser, 11 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyici buluşacak.

Konser öncesinde Aydın Büke ve Sungu Okan, Zorlu PSM’deki Meydan Fuaye alanında saat 19.00-19.30 arasında konser üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşinin devamı ve canlı konser yayını 19.45’ten itibaren radyo Borusan Klasik’ten müzikseverlere ulaşacak. Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e internet üzerinden indirilebilen uygulamalarla erişilebilecek.

Borusan Sanat’ın sezon boyu düzenlediği tüm konserlerin biletleri, passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ve Passo perakende satış noktalarından temin ediliyor. Etkinliklerde, PDF bilet ve konser özelinde mobil cihazlardan belirlenen karekod gibi dijital bilet seçenekleri sunuluyor.

Borusansanat.tv

Borusan Sanat, konser deneyimini dijitale taşıyan platformu borusansanat.tv ile birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı konserleri, izleyenlerine ulaştırmaya devam ediyor. 14 Ocak itibariyla yayınlarına başlayacak olan platformda, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Borusan Quartet’in tüm sezon konserleri ile Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşen seçili konserler izleyiciyle buluşacak.