Paranın Yönü ilk sayısıyla bayilerde!

Türkiye yatırımcıları sonunda manipülasyondan uzak teknik analiz ve şirket karneleriyle kendilerine yön gösterecek yepyeni bir mecraya kavuştu...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Paranın Yönü ilk sayısıyla bayilerde!

Sevgili Okurlar,

19 Şubat'ta Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi'nde Paranın Yönü sayfaları ile başladığımız yolculuğa, şimdi PARANIN YÖNÜ Dergisi ile devam ediyoruz. Paraya yön veren tüm gelişmeleri içeren bu dergide, şirketlerden sektörlere, yatırım fonu, tahvil, hisse senedi ve emeklilik fonlarına kadar geniş bir çerçevede yatırım perspektifini bulacaksınız.

Her hafta "Zeynep’e Sor" bölümünde sizden gelen soruları yanıtlayacağım. Finansal özgürlük yolculuğuna çıkanlar için rehber niteliğinde, parasını yönlendirmek isteyen tasarruf sahipleri için ise başucu kaynağı olacak bu dergide, son gelişmelere ilişkin değerlendirmeler, yatırım fonları ve emeklilik fonları üzerine yapılan özel çalışmalar sonucu ortaya çıkan listeleri takip edebileceksiniz.

Bu hafta, sıkı para politikasının yaşandığı son bir yıllık süreçte yüzde 100 değer kazanarak borsada öne çıkan şirketleri inceledik. Ayrıca, 2024 yılının ilk çeyreğinde bilançolarda büyüme kriterlerinde öne çıkan şirketleri listeledik. TCMB’nin faizi pas geçtiği haftada döviz kredilerine alınan önlemler öne çıktı ve bu hamlenin döviz kredilerindeki büyüme hızını kesmeye yönelik etkilerini inceledik.

Sizlere her hafta, detaylı çalışmalarla öne çıkan şirketler, fonlar, emeklilik seçenekleri ve emtialardaki fırsatları aktaracağız. Paranın Yönü, ufkunuzu genişletirken gelişmeleri sorgulamanızı sağlayacak. Ayrıca, finansal astroloji ile paranın astrolojik görünümüne bakacağız. Her hafta yeniliklerle piyasanın nabzını tutacağız.

İyi okumalar dileriz!

Zeynep Aktaş

Gündem