Prof. Dr. Naci Görür: Televizyonlardaki sahneler tıpkı komedi gibi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'taki depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi" diyerek artık harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Prof. Dr. Naci Görür: Televizyonlardaki sahneler tıpkı komedi gibi!

Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'taki 5,6 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Görür, "Halkıma duyuru" başlığıyla yayınladığı mesajında "6 Şubat'ı ne çabuk unuttuk?" diyerek artık ciddi önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti.

Görür mesajında şunları söyledi:

"HALKIMA DUYURU: Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi. Deprem oluyor. Televizyonlar konuşmaya başlıyor. Deprem uzmanları sıra sıra boy gösteriyor. Kayıp yoksa şükr edilecek . Gece dışarıda kalınacak. Sonra da unutulacak. Eğer deprem büyükse acı ve keder.

Sevgili halkım bu daha ne kadar sürecek? Neden deprem dirençli yerleşim alanları için talepte bulun muyorsunuz? Harekete geçmiyor musunuz? 6 Şubatı ne çabuk unuttunuz? Deprem bizim için domates fiyatından, kırmızı et fiyatından daha mı önemsiz? Mülkün sahibi sizsiniz."