Sınıf öğretmenine sopalı saldırı!

Öğretmenlere yönelik bir şiddet haberi de Aksaray'dan geldi. Sınıf öğretmeni, okul bahçesinde sopa ile darp edildi.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Sınıf öğretmenine sopalı saldırı!

Yenimahalle İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan Aziz Koçak (56) ile M.E. (63) arasında okul bahçesinde tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda M.E, yanında getirdiği sopayla öğretmen Koçak'ı darbetti.

Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Koçak'ın kolu kırıldı. Öğretmenin ameliyet olacağı belirtildi. Kaçan şüpheli M.E, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öğretmen Koçak başına gelen saldııyı şöyle anlattı:

"Arabanın arkasından bir anda bir kişi çıktı, göremedim. Eli de arkasındaydı ama öyle sopa veya herhangi bir şey olacağını beklemiyordum. 'Hayırdır' demeye kalmadan sopayla bana vurmaya çalıştı. İlk sopa darbesi koluma, ikincisi de ayağıma geldi. Sopayı tuttum ve sarıldım. Diğer öğretmen arkadaşlar yanımıza geldi ve bizi ayırdılar. Ben zaten şeker hastasıyım, olayın etkisiyle bir hoş oldum, hemen ambulans geldi ve hastaneye getirdiler. Bu insan bizim okuldan bir öğrencinin velisi değil. Daha önce konuştuğumuz ve merhabalaştığımız bir insan. Bir dedikodudan dolayı aramız bozulmuştu. Yani biz daha 4 gün önce öğretmen arkadaşımız için eylem yaptık. 'Öğretmenlerimize şiddete hayır' diye tüm alanlarda haykırdık. Daha üzerinden bir hafta geçmeden şiddeti kendi üzerimizde gördük. 31 yıllık öğretmenim hiç başıma böyle bir olay gelmedi."

Gündem