İstanbul Bronz, makine yatırımlarıyla kapasitesini artırıyor

Otomasyon, mekanik imalat sanayiinde kullanılan bakır, pirinç, alüminyum ve krom olmak üzere geniş bir yelpazede toptan ve perakende satış yapan İstanbul Bronz, hali hazırda 15 olan kesim ve ebatlama makinelerinin sayısını 25’e çıkardı. İstanbul Bronz Şirket Müdürü Haşim Şirinyurt, makine maliyetinin 900 bin TL’yi bulduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İstanbul Bronz, makine yatırımlarıyla kapasitesini artırıyor

SABİHA TOPRAK-KOCAELİ
İstanbul Bronz'un kullanım alanlarından bu yana geniş ürün yelpazesi ile sektöre öncülük ederek, endüstriyel ve bireysel alanlar geniş ürün yelpazesi ile Türkiye'nin minimum hizmet alanını anlatan Haşim Şirinyurt, gereksinimlerin gereksinimleri ve taleple¬rine hızlı bir şekilde bir cevap vermek için makine parkını genişlettiklerini belirtti. Otomasyon, makine, mekanik ve imalat sanayiinde kullanılan, bronz, bakır, Pirinç, alüminyum, krom gibi metallerle derlin, döküm polyamid, polietilen, fiber, akrilik ve benzeri polimer gibi koruyucu toptan ve perakende olarak satışını gerçekleştirdiklerini söyleyenler İstanbul Bronz Şirket Müdürü Haşim Şirinyurt, “PVC, solikkarbon, piksfero, yassı levha gruplarını ürün gamımıza ekledik. Ayrıca 200 ton olan stok hacmi, 2023'ün sonunda 250 tona çıkmayı planlıyoruz” dedi.
İstanbul Bronz'un hızla sanayisiyle üretici firmalara hızlı, ucuz ve kaliteli üretim sürecini daha verimli hale getirmeleri için, en iyi hizmet ipuçlarını anlatan Şirinyurt, “17 yıllık endüstriyel bilgi ve tecrübemizle, teknik ekibimizle, güvenilir ve uygun maliyet sektörleri en geniş ve performans performanslarını en yeni ürünlerle hizmet hizmetindeyiz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar müşteriyi esas alarak, kaliteli ürün anlayışını ön planda tutarak özen gösterdik. Bu anlayışla uzun yılları değerlendirmeyle birlikte daha ileri gidebilmeyi ümit ediyoruz” dedi.

İstanbul Bronz olarak hızla ivme kazanmakta olan sanayiye entegre olarak vasıflı metaller ve mühendislik plas¬tikleri ürünleriyle üretici firmalara, iş ortağı ve tedarik konusunda hizmet vermeye odaklandıklarını aktaran Şirinyurt, endüstriyel ve bireysel alanlarda genişleyen ürün gamı ve yenilikçi üretim modeli ile çalışmalarını özveriyle sürdürdüklerini belirtti.

Doğru yerde, doğru ürün kullanılmalı

Metal ve plastik maliyetleri satın alınırken dikkat edilmesi gereken noktalara değinen Şirinyurt, “Öncelikle tüm metal ve lastik çeşitlerinin alınacağı şirket kurumsal bir yapıya sahip olup olmadığı sorgulanmalı. Alınacak koruma tedariki konusunda sıkıntı çekmeyeceği belirlenmeli ve siparişleri aynı gün almayı taahhüt eden firmalarla çalışılmalıdır. En önemli ürünler kaliteli olup olmadığına bakılmalıdır. Biz İstanbul Bronz firması olarak uzun yıllar sektör içinde olması ve birçok memnun sonuçlara sahip olma avantajıyla etkilerini yalnızca ürün görünümleri için değil onların doğru yerde doğru ürün ve kaliteli ürün kullanmaları için gerekli tüm tecrübelerimizi paylaşıyoruz” değerlendirmesini yaptık.