'Finansal Özgürlük Turu' Gaziantep’te start verdi

Bitfinex’in, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarını bilgilendirmek amacıyla oluşturduğu 'Finansal Özgürlük Turu' Gaziantep’te start verdi. Gaziantep’te kripto para yatırımcılarını buluşturan etkinlik, bölgede Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’da da yatırımcıları bilgilendirmeyi hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
'Finansal Özgürlük Turu' Gaziantep’te start verdi

TUBA CANPOLAT/GAZİANTEP

Bitfinex, Türkiye özelinde yeni bir projeyi hayata geçirdiğini duyurdu. Borsa, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarını bilgilendirmek ve kripto paraların geleceğini aktarmak amacıyla dört şehirden oluşan bir eğitim turuna başladığını bildirdi. Bitfinex bu turla daha önce kripto paralarla hiç tanışmamış insanlara Bitcoin ve blockchain’i anlatmayı amaçlanıyor.

Gaziantep ile başlayan eğitim turu, katılımcılarla birlikte Gaziantep Arkeoloji Müzesi ve Zeugma Müzesi ziyaretlerinin ardından gerçekleşti. Şehirlerin kültürel noktalarını da rotasına alan Finansal Özgürlük Turu; katılımcılarla Göbeklitepe, Karahantepe, Mor Gabriel Manastırı, Deyrülzafaran Manastırı, Meryem Ana Kilisesi gibi kültürel yerleri de ziyaret edecek.

Bitfinex Finansal Özgürlük Turu projesine ilişkin yaptığı açıklamada kripto alanında eğitim ve araştırmanın hayati rolünü vurgulayan Bitfinex CTO'su Paolo Ardoino, “Bitfinex'in Türkiye'deki “Finansal Özgürlük Turu” yatırımcıları eğitme, bilgi ve kültür keşfi gerçekleştirerek kripto para dünyasına ışık tutma konusundaki kararlılığımızın güçlü bir kanıtıdır" dedi.

 

Şirket Haberleri