Aziz Yıldırım'dan adaylık kararı: Mourinho'yu getireceğim

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Haziran'da yapılacak seçimde başkanlık için aday olma kararı aldı. Yıldırım, Portekizli teknik adam José Mourinho'yla görüştüğünü ve kendisini takımın başına getireceğini açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Aziz Yıldırım'dan adaylık kararı: Mourinho'yu getireceğim

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkan adaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım, Haziran'da yapılacak Kongrede aday olma kararı verdi. Yıldırım, basın mensuplarına bir açıklama yaparak şunları söyledi: 

"Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü bütün basına bir toplantı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde aday olacağımı açıklayacağım. Burada tüm kamuoyuna duyuruyorum."

Fenerbahçe'nin başına Mourinho 'yu getireceğim

Aziz Yıldırım, TRT Spor ve Haber Global'de yayınlanacak röportajında takımın başına geçecek ismi de açıkladı.

Yıldırım, Portekizli teknik adam José Mourinho  ile görüştüğünü ve kendisini takımın başında görmek istedğini belirterek, "Mourinho  ile yüz yüze görüştüm. 3 tane başkan adayı var hangisi kazanırsa Fenerbahçe'ye gel dedim. Büyük ihtimalle biz kazanırsak ben getireceğim Fenerbahçe'nin başına." diye konuştu.

Aziz Yıldırım, 15 Şubat 1998'de yapılan Fenerbahçe Kulübü Genel Kurulunda Vefa Küçük'ü sadece 1 oy farkla geçerek, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na seçilmişti. Ardından 20 yıl bu görevi sürdüren Yıldırım, 2018'de görevi Ali Koç'a devretmişti.

Spor