Derya Grup'tan Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 fidan

Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına 100 fidanı toprakla buluşturan Derya Grup’ta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, geçmişin mirasını onurlandırarak geleceğe uzanan güçlü bir bağ kurmayı hedeflediklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Derya Grup'tan Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 fidan

MERSİN / EKONOMİ

Mersin’de otomotiv, bilişim, sigorta, inşaat, tarım, elektronik sektöründeki faaliyetleriyle yüzlerce kişiye istihdam olanağı sunan, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken Derya Grup, kentteki yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Şirket çalışanları ve yönetimi, bu kapsamda Silifke ilçesindeki Yeşilovacık Hatıra Ormanı’nda 100 fidanı toprakla buluşturdu.

Çevre ve insan dostu bir kuruluş olarak, fidan dikmenin tarihle köklü bir bağ kurulması ve geleceğe olan güçlü inançlarının önemli bir yansıması olduğuna inandıklarını belirten Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 10 bin fidanlık Yeşilovacık Hatıra Ormanımıza 100 fidan daha dikmenin gururunu yaşadık. Toplam 10 bin 100 ağaca ulaşan ormanımız ile hem geçmişin mirasını onurlandırmayı hem de geçmişten geleceğe uzanan güçlü bir bağ kurmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Şehirler