Kaliteli ürünleriyle 36 ülkenin tercihi oldular

Her geçen yıl yüksek katma değer üreten bir firma haline gelen Yıldız Statik Boya, çevre ve teknoloji odaklı bakış açısıyla Konya ve Türkiye pazarında güçlü adımlarla yüksek performanslı ürünler ile yoluna devam ediyor. Yıldız Statik Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Uluğ, “2007 yılında boya sektöründe başlayan yolculuğumuz, 2014 yılında Yıldız Statik Boya şirketinin kuruluşuyla hız kazandı” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Kaliteli ürünleriyle 36 ülkenin tercihi oldular

Burcu SUNA

KONYA - 2018 yılında Aspak 3 Sanayi sitesinde bin metrekare yeni tesisi ile sektörün en kaliteli ürünleriyle ElektroStatik Toz Boya Uygulama tesisini kurduklarını söyleyen Uluğ, “Sektörümüzde ilk olarak uygulamaya aldığımız Akıllı Boya Teknolojisi PAİNTRO ile, Nitrojen destekli Elektrostatik Toz Boya uygulaması ile proje bazlı işlerle adımızdan güvenle  söz ettirmeye başladık” diye konuştu.

Yasin Uluğ, “2020 yılında Aselsan Silah Fabrikası Konya olmak üzere TOGG, YHT ve Milli Trenlerimizin fren aksamları firmamızın gurur projelerindendir” diyerek şunları ekledi; “2014 yılından bu yana 36’yı aşkın ülkeye Elektrostatik Astar, ve Elektrostatik Toz  Boyası yapılıp ürünler sevk edildi. Üstün kalite, ince işçilik ile teknolojik ürünler kullanıyoruz. Nitelikli üretimin merkeziyiz. Elektrostatik Toz Boya üretim tesisleri için düzenli olarak profesyonel boya usta eğitimleri de veriyoruz.”

Uluğ, Elektrostatik Toz Boya sektöründe tesis planlaması, tesis kurulumları, tecrübe aktarım programlarıyla nitelikli iş gücüne de katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.