MODER Başkanı Kış: Otomotiv, sanayi ve teknoloji yatırımları umutlandırıyor

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) Yönetim Kurulu Başkanı Baki Kış, son dönemde artan teknolojik yatırımların umut verdiğini belirterek, “Mersinli iş insanları olarak üretimde, istihdamda ve ticarette üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirerek ülkemizin kalkınması, yurttaşlarımızın daha müreffeh bir yaşam sürmesi için gayret gösteriyoruz” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
MODER Başkanı Kış: Otomotiv, sanayi ve teknoloji yatırımları umutlandırıyor

MERSİN / EKONOMİ

Kent merkezindeki bir AVM’de 5 gün sürecek olan MODER Otomotiv Güz Şenliği başladı. Etkinliğin açılış törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan MODER Yönetim Kurulu Başkanı Baki Kış, gelişmiş ülkelerde otomotiv sektörünün önemine dikkat çekerek, “Otomobil, icat edildiği günden bu yana sanayinin, modernliğin ve gelişmişliğin bir göstergesi oldu. Günümüzde dünya ekonomisine yön veren gelişmiş ülkelere baktığımızda, otomotiv sektörünün ülke ekonomisinde ön sıralarda yer aldığını görüyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında, ülkemizde otomotiv, sanayi ve teknoloji alanında gerçekleştirilen yatırımlar, güçlü bir Türkiye için bizleri umutlandırıyor. Bu anlamda, Mersinli iş insanları olarak üretimde, istihdamda ve ticarette üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirerek; ülkemizin kalkınması, yurttaşlarımızın daha müreffeh bir yaşam sürmesi için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Pazartesi gününe kadar devam edecek olan festivalde 16 markanın son model araçları görülebilecek. Organizasyon sahne gösterileri, konserler ve çocuk aktiviteleriyle de eğlence imkânı sunacak.

 

Şehirler