AVM'de oyuncak yere çakıldı: 6 çocuk yaralandı

Bursa’da bir AVM'nin oyun parkında çocukların bindiği "discovery" isimli oyuncak yere çakıldı. Kazada oyuncakta bulunan 6 çocuk yaralandı.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de meydana gelen olayda iddiaya göre, "discovery" isimli adrenalin makinesi tutunduğu noktadan kopunca, cihazda bulunan çocuklar yere çakıldı. O anlar bir kişi tarafından saniye saniye kaydedilirken, kazada 6 çocuk yaralandı. Yaralılardan birinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kendi içinde sağa sola dönen ve aynı zamanda salıncak hareketi ile sallanan oyun makinesinin ana kolunun bir anda kopmasının mümkün olmadığı belirtilirken, demir parçaların ya da ara bağlantı parçalarının daha önceden çatlamış ya da gevşemiş olması gerektiği, ancak kontrol edilmediği için gözden kaçmış olabileceği ileri sürüldü. Bir başka soru ise discovery adlı oyuncaktaki çocukların o oyuncağa binebilecek yaşta olup olmadığıydı. İhmal iddiaları ve olayla ilgili tüm detaylar güvenlik güçlerinin tahkikatını tamamlamasının ardından belirlenmiş olacak.

Kaza sonrası yaralanan çocuklar hastanede tedaviye alındı.